18 wrz 2012, 13:49
Cześć Pracy,
Zbliża się wielkimi krokami IV KASZUBSKI PUCHAR FT / HFT 06-07 października.
W ciemno zarezerwowałem u Spinnera domek na terenie przylegającym do zawodów. Pojemność o ile głowa Spinnera pamięta: 2 pokoje 2 osobowe na górze i jedna kanapa na dole. Mi wychodzi 5 miejsc nie licząc gleby. Nie znam ceny za domek, ale wziąłem w ciemno całość. Jeśli ktoś reflektuje na miejscówkę do domku – zapraszam.
Odnośnie transportu - Planuję wyjazd w piątek około 15:00, najpóźniej około 16:00 z Warszawy Białołęki prosto na Trójmiasto przez Jabłonną i Nowy Dwór, aby uniknąć masakry w Łomiankach, dalej Płońsk, Toruń i A1. Ponieważ w samochodzie obok normalnych koniecznych sprzętów będzie jechać również 21 pucharów będących zwieńczeniem sezonu Pucharu PFTA, dlatego też mam jak sądzę jedynie 2 miejsca wolne, na które serdecznie zapraszam.
W sumie, jak wynika z planu zawodów sobota jest dniem dość luźnym, trochę zero, trochę sylwetek a w nocy NHFT. Mimo to jadę już w piątek, aby sobotę spędzić na Polaków rozmowach, lub ewentualnie Sopot by day & by night, kto to wie?
Jakby ktoś chętny – zapraszam. Wstępnie Michał się pisał, jeśli się rodzinnie poukłada, może Marcon? Problemem zapewnie będzie dojazd na Białołękę chętnych, ale bezpiecznie będzie można postawić samochód na weekend w firmie, cieć pilnuje i teren jest zamknięty.