Dzisiaj jest 18 kwie 2026, 15:55

Puchar PFTA i WKFT 2013

Tu omawiamy sprawy związane z zawodami.
  • Autor
  • Wiadomość
Awatar użytkownika

acme

• Karabinek: Blue Storm
  • Optyka: BN
  • Konkurencja: FT

Puchar PFTA i WKFT 2013

Post06 paź 2013, 19:24

Słuchajcie, zawody "Skierniewice" były zorganizowane na perfekcyjnym poziomie i za to szacunek. Torów FT strzelałem raczej niewiele i tu mogą się wypowiedzieć bardziej doświadczeni koledzy ale dla mnie to ustawienie było mistrzostwem świata! Żadna figurka nie była "odpoczynkiem" - każda była wyzwaniem. Brawo dla Andrzeja, który tor zaplanował i dla ustawiających, którzy "wygładzili" plan do perfekcji! :clap:
Brawo Tomek i Andrzej - za znalezienie i ogarnięcie doskonałego terenu do tych zawodów. Teren + pogoda - rewelacja!

Chciałbym również powiedzieć, że jestem pełen podziwu dla Michała, który przez cały rok aktywnie swoim działaniem wspierał wszystkie zawody WKFT i współpracował przy kilku zawodach PFTA a bardzo wspierał organizacyjnie (szczególnie przy formalnościach) Zarząd PFTA na każdym kroku. Przygotował fantastyczne nagrody za Skierniewice, Puchar WKFT i Puchar PFTA. Bardzo Ci dziękujemy Michał. :super:

Dziękuję też bardzo wszystkim aktywnym. Na naszych zawodach liczba uczestniczących w ich przygotowaniu to było minimum 12 osób a częstokroć o wiele więcej. Panie i Panowie - za takie zaangażowanie akcja kompletnych ciuchów klubowych czy wyjazdy integracyjne to naprawdę minimum co klub może dla Was zrobić. Bardzo dziękuję, że mam możliwość być członkiem takiej grupy! :dance:

pozdrawiam, Piotr
Awatar użytkownika

blind

• Karabinek: -----
  • Optyka: ------
  • Konkurencja: HFT

Re: Puchar PFTA i WKFT 2013

Post06 paź 2013, 20:33

Ze swojej strony również chciałbym podziękować wszystkim którzy w tym roku przyczynili się do wywindowania naszych zawodów na obecny poziom. Wydaje mi się że nie mamy się czego wstydzić a wręcz możemy być przykładem dla innych grup.
Co za tym idzie mam nadzieję że w przyszłym sezonie frekwencja na naszych zawodach powinna wzrosnąć.
Nagrody (szklane puchary) po prostu piękne. Pierwsze moje trofeum które nie wylądowało pod łóżkiem a stoi jako ozdoba salonu.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję. Nie będę wymieniał komu i za co bo każdy włożył w ten sezon maksymalnie ile mógł.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
pozdrawiam Piotrek

[you] szmoc niech będzie z tobą.
Awatar użytkownika

Michalm

• Karabinek: Steyr LG100
  • Optyka: Big Nikko

Post07 paź 2013, 9:43

Myślę, że wspólnie wypracowaliśmy znakomity rezultat zwłaszcza jeśli chodzi o nasz Puchar WKFT. Zrobiliśmy pełen cykl z super partnerami. Każda nasza impreza była reklamowana w Arsenale, chyba wszystkie były także relacjonowane. Każde zawody miały dość stałą obsadę zawodniczą (w tym juniorzy) i widać, że formuła się spodobała. Wszystkim należą się podziękowania za pracę włożoną w nasz Puchar, wkft-owcom jak i kolegom z SGS-u (choć w mojej opinii ten podział się zatarł), ja ze swej strony chciałbym szczególnie podkreślić rolę Andrzeja, który był modus operandi w temacie logistyki i planowania torów, włożył na prawdę sporo czasu i swoich sił w tym obszarze.

Jeśli chodzi o PFTA, to sporo udało się zrobić i myślę, że jest fajna baza do rozwoju tej organizacji. Nie ukrywam że zaskoczyło mnie wczorajsze wyróżnienie Mrpgxx-a przez zarząd podczas ceremonii zakończenia, jest moim zdaniem jeszcze kilka osób, które zasłużyły na podobne podziękowania.

Ja od wczoraj, zgodnie z zapowiedzią Tomka o zakończeniu działania zarządu PFTA, też zakończyłem swoją działalność dla PFTA.

Myślę, że powinniśmy się w miarę szybko spotkać i porozmawiać o formacie naszego Pucharu w 2014, kandydatach na koordynatora, pomysłach na przyciągnięcie nowych zawodników bo potencjał jest, a kalendarz zawodów 2014 jest już wpisany do planu współpracy z WP.
Michalm,
One shot, one dead kzone :)
Awatar użytkownika

Conrad_58

• Karabinek: Steyr LG 110
  • Optyka: Hawke Sidewinder 30
  • Konkurencja: FT1

Post07 paź 2013, 19:55

I ja pragnę podziękować Zarządowi i wszystkim kolegom którzy poświęcili swój czas i włożyli dużo pracy w przygotowanie kolejnych zawodów. Nasze strzeleckie imprezy są coraz fajniejsze i ciekawsze, a "Operacja Skierniewice" to już mistrzostwo. Było super. Jeszcze raz wielkie dzięki :clap: :clap: :clap:
Pozdrawiam Konrad
Awatar użytkownika

Januszpelle

Klubowicz

• Karabinek: FTP 900
  • Optyka: Vector Optics 6-48

Post08 paź 2013, 19:35

Powiem krótko - jestem bardzo zadowolony, że przyjechałem dzień wcześniej bo było warto! W takim towarzystwie można konie kraść. Mój niski wynik na zawodach był drugorzędną rzeczą, bo i tak zdobyłem kolejne doświadczenia:
1. Nie zostawiać karabinka w niskich temperaturach na noc w samochodzie.
2. Nie kręcić wieżami lunety następnego ranka, kiedy jeszcze karabinek się nie nagrzał na słońcu.
3. Nie ustawiać "zera" na wietrze.

koniucorso

• Karabinek: Czerwone cóś :-)
  • Optyka: Jakiś tam leopold...
  • Konkurencja: HFT

Post08 paź 2013, 22:25

Było super, przez cały sezon:-) Skierniewice kapitalne, szkoda że teraz coś się chrzani(takie moje misię) bo te rezygnacje na całej linii... Chociaż sądzę, że ta Wasza taktyka przyniesie w końcu skutek, tylko szkoda tej roboty co zrobiliś-cie/my :roll:

Wróć do Zawody