Słuchajcie, zawody "Skierniewice" były zorganizowane na perfekcyjnym poziomie i za to szacunek. Torów FT strzelałem raczej niewiele i tu mogą się wypowiedzieć bardziej doświadczeni koledzy ale dla mnie to ustawienie było mistrzostwem świata! Żadna figurka nie była "odpoczynkiem" - każda była wyzwaniem. Brawo dla Andrzeja, który tor zaplanował i dla ustawiających, którzy "wygładzili" plan do perfekcji!
Brawo Tomek i Andrzej - za znalezienie i ogarnięcie doskonałego terenu do tych zawodów. Teren + pogoda - rewelacja!
Chciałbym również powiedzieć, że jestem pełen podziwu dla Michała, który przez cały rok aktywnie swoim działaniem wspierał wszystkie zawody WKFT i współpracował przy kilku zawodach PFTA a bardzo wspierał organizacyjnie (szczególnie przy formalnościach) Zarząd PFTA na każdym kroku. Przygotował fantastyczne nagrody za Skierniewice, Puchar WKFT i Puchar PFTA. Bardzo Ci dziękujemy Michał.
Dziękuję też bardzo wszystkim aktywnym. Na naszych zawodach liczba uczestniczących w ich przygotowaniu to było minimum 12 osób a częstokroć o wiele więcej. Panie i Panowie - za takie zaangażowanie akcja kompletnych ciuchów klubowych czy wyjazdy integracyjne to naprawdę minimum co klub może dla Was zrobić. Bardzo dziękuję, że mam możliwość być członkiem takiej grupy!
pozdrawiam, Piotr