Dzisiaj jest 18 kwie 2026, 15:52

Poszukiwany, poszukiwana

Zapytania, porady, uwagi, opisy. Czyli wszystko o tym, czym strzelamy.
  • Autor
  • Wiadomość
Awatar użytkownika

Januszpelle

Klubowicz

• Karabinek: FTP 900
  • Optyka: Vector Optics 6-48
  • Konkurencja: FT

Poszukiwany, poszukiwana

Post15 kwie 2013, 19:06

- po zawodach w Wesołej.

Stolik z ciemno-brązowym blatem, nóżki czarne z rurek – rozkręcane.
Obrazek

Wkrętaka żółta z prawie nieczytelnymi napisami, nowy akumulator i wyglądająca identycznie jak ta:
http://www.e-commerce.pl/Toya-Wiertarko ... 17923.html

Zostały natomiast u mnie chyba dwa kłębki sznurków marcona.
Awatar użytkownika

Michalm

• Karabinek: Steyr LG100
  • Optyka: Big Nikko

Re: Poszukiwany, poszukiwana

Post15 kwie 2013, 19:16

Stolik chyba został w Wesołej pod wiatą, nie bardzo wiedzieliśmy kto jest jego właścicielem.
Michalm,
One shot, one dead kzone :)
Awatar użytkownika

blind

• Karabinek: -----
  • Optyka: ------
  • Konkurencja: HFT

Post15 kwie 2013, 21:04

Został na pewno. Padło nawet pytanie czy to nasz stolik ale nikt się nie przyznał i został.
Może Michał będzie mógł wykonać telefon a Ty Janusz podjedziesz jeśli jest on tego wart.
pozdrawiam Piotrek

[you] szmoc niech będzie z tobą.
Awatar użytkownika

Januszpelle

Klubowicz

Post15 kwie 2013, 21:34

Jest tego warty! Nie ma takiego drugiego na Świecie.
Awatar użytkownika

acme

• Karabinek: Blue Storm
  • Optyka: BN

Post15 kwie 2013, 21:57

Michał, wydaje mi się, że powinniśmy odwiedzić Darka teraz jakoś wkrótce - tak, jak rozmawialiśmy. Zapraszał zresztą w rozmowie ze mną. Zabierzemy to przy okazji. Zadzwonisz jakoś do niego? Pod koniec przyszłego tygodnia byśmy się tam bryknęli, czwartek - piątek jakoś może?

marcon

• Karabinek: Steyr
  • Optyka: Nikko

Post15 kwie 2013, 22:50

Januszpelle pisze:- po zawodach w Wesołej.

Stolik z ciemno-brązowym blatem, nóżki czarne z rurek – rozkręcane.
Obrazek

Wkrętaka żółta z prawie nieczytelnymi napisami, nowy akumulator i wyglądająca identycznie jak ta:
http://www.e-commerce.pl/Toya-Wiertarko ... 17923.html

Zostały natomiast u mnie chyba dwa kłębki sznurków marcona.

Wspomnij Janusz też o korkach od butli
Awatar użytkownika

Michalm

Post16 kwie 2013, 6:55

Zadzwonię dziś do niego i poproszę by zabezpieczyli stolik.
Michalm,
Awatar użytkownika

Januszpelle

Klubowicz

Post16 kwie 2013, 19:09

No właśnie marcon przypomniał mi o korkach wkręcanych do przetoczki które zginęły z dwóch butli. Dębowemu.
Jedną z butli znalazł leżącą w piachu. Powiedział, że z tego powodu Cekaus ostatni raz dał butle na nasze zawody.
Co do mojej wkrętarki, jeżeli nie została użyta do mocowania figurek i nie ma jej w gratach, to w takim razie zniknęła w czasie przewożenia ludzi. Pudełko od niej nie ma zamknięcia i leżało na podłodze uchylone - pozostał w pudełku tylko zapasowy akumulator.
Dzięki za sprawę stolika!
Awatar użytkownika

Michalm

Post16 kwie 2013, 19:30

Cekaus zobowiązał się do obsługi banków powietrza, tak robili poprzednio. Nie sądzę, żeby ktoś zrobił to złośliwie, natomiast Dębowy miał żal o wjazd samochodem, ale nie powiadomili mnie o zmianie wozu i o nie wymienienie ich jako partnera przy dekoracji. Jeśli się obraził trudno, pogadam z Kurierexem, zobaczę jaki jest klimat, ale dam im trochę odetchnąć.
Michalm,

Hiszpan63

• Karabinek: Walther LGR
  • Optyka: Blog 3,5-10x40
  • Konkurencja: HFT3

Post01 maja 2013, 12:01

natomiast Dębowy miał żal o wjazd samochodem, ale nie powiadomili mnie o zmianie wozu
:naughty: Żeby było jasne ... drugi samochód był zgłoszony w formularzu . O tym , że nie będzie wpuszczony na teren wiedziałeś przed zawodami i obiecałeś sprawę załatwić . Więc nie pitol Waść kocopołów . Gdybyś po nagrody od Sharga zgłosił się w terminie który sam ustaliłeś (wtorek) a nie w piątek (mimo maili , telefonów i przypominania poprzez Kolegów) , to też miałbyś czas na reakcję . Coś mi się widzi , że Sharg jako nasz partner oraz ewentualny sponsor jest tu niezbyt mile widziany ... takie informacje też do nas dotarły , zatem zważ Kolego co do kogo i w czyim imieniu wypowiadasz . To wąskie grono i dosyć szczelne ... informacje szybko obiegają świat .
Jeśli się obraził trudno, pogadam z Kurierexem, zobaczę jaki jest klimat,
... w tej kwestii możesz pogadać ze mną lub z Dębowym ... tylko :whistle:
ale dam im trochę odetchnąć.
... myślę , że sam musisz w końcu odetchnąć .... od politykierstwa ... :super: ... widzi mi się , że zaczyna Cię to przerastać ...

Skromny apel ... w sprawach biznesowych z Cekausem , to poproszę o kontakt Pabla ... ewentualnie acme ....

@acme ... to "ewentualnie" , to nic osobistego ... :)
Awatar użytkownika

Michalm

Post01 maja 2013, 15:43

Hiszpan trochę jestem zaskoczony Twoją reakcją. O samochodach rozmawialiśmy jak byłem u was, żeby odebrać nagrody Cekausa, wtedy powiedziałem, że zgłoszony jest mercedes, Kurierex powiedział, że nie wiadomo czy będzie zrobiony więc lepiej Voyager. Wpisałem Voyagera, lista poszła do jednostki i została zaakceptowana, potem nic już nie można było zmienić. Co do odbioru nagród z Sharga, odebrałem jak miałem czas, Dębowy mówił o zmianie wozu, ale niestety nie udało się jej przeprowadzić, liczyłem na dobre serce ludzi na wartowni, ale okazało się, że nie da rady.

Nie wiem skąd info o tym, że Sharg jest niemile widziany, raczej nie ode mnie, logo mimo późnego terminu znalazło się na dyplomach i banerach przygotowanych przez nas oraz w informacjach przygotowanych do netu. Przygotowaliśmy też dla nich tak jak i dla was specjalne podziękowania.

Jeśli macie ochotę rozmawiać z kimś innym u nas proszę bardzo :)

Ja i tak na pewno omówię z wami całą sytuację jak przyjadę napełnić butle, chętnie poznam szczegóły "politykierstwa", które uprawiam, bo rzucasz poważne sformułowania i chętnie omówię je z Tobą twarzą w twarz.
Michalm,

Hiszpan63

• Karabinek: Walther LGR
  • Optyka: Blog 3,5-10x40
  • Konkurencja: HFT3

Post01 maja 2013, 17:11

ale nie powiadomili mnie o zmianie wozu
Dębowy mówił o zmianie wozu,....
... no to mówili , czy nie mówili . Czy po prostu zapomniałeś i tyle .... :think:
Ja i tak na pewno omówię z wami całą sytuację..
... słusznie ;) , Póki co , dam Ci troche odetchnąć ... okk
Awatar użytkownika

Pablo

• Karabinek: Steyr LG 110 FT
  • Optyka: Nikko 10-50X60

Post01 maja 2013, 22:18

Co do podziękowan,to po dekoracjach jak dziękowałem za wsparcie w nagrodach, na pewno wymieniłem firmę Cekaus.
Przepraszamy za sponiewieranie butli,ale jak widać u ludzi jest takie podejscie,że jak nie jego to może pyrgnąc gdzie bądź i niech sie martwią inni. Wynika z tego że butle muszą być pod wiekszym nadzorem,cały czas na oku.
Klubowicz
Awatar użytkownika

Michalm

Post02 maja 2013, 18:11

Butle były praktycznie cały czas pod nadzorem, leżały w biurze, drugiego dnia jedna powędrowała na sylwetki i być może tam się nieco sponiewierała, ale raczej zapewne nie celowo.

Hiszpan pogadamy jak do was przyjadę, chętnie poznam dowody mojego politykierstwa i szkalowania firmy Sharg, lepiej żebyś miał mocne argumenty.

Zapytam też oficjalnie Sharga czy czują się dyskryminowani.
Michalm,

marcon

• Karabinek: Steyr
  • Optyka: Nikko

Post02 maja 2013, 22:43

Michalm pisze:Butle były praktycznie cały czas pod nadzorem, leżały w biurze, drugiego dnia jedna powędrowała na sylwetki i być może tam się nieco sponiewierała, ale raczej zapewne nie celowo.
.

Michale nie kojarzę obecności butli na sylwetkach 2-go dnia
Chyba, że Janusz coś wie na ten temat bo ja jej nie widziałem miałem co innego do obserwacji.
Natomiast butle widziałem pod wiatą przynajmniej przez jakiś czas i ludzi którzy z niej korzystali.

Gdyby one były oznaczone w jakiś charakterystyczny sposób może któryś z nas by zwrócił większą uwagę
Podejrzewam,że ludzie w swojej niefrasobliwości korzystali tak jak potrzebowali natomiast żeby jeden z drugim jak coś odkręcił to potem założył z powrotem to śmiem wątpić w "solidność naszych strzelców"
Pewnie każdy z nich przyjął, że ktoś z nas po nich założy, dokręci, czy naprawi.
Nie zakładam jakiejś złośliwości tylko brak myślenia i zostawiania tego jak komu było wygodnie.

Natomiast rozumiem właściciela który musi naprawiać niefrasobliwość korzystających
Następna

Wróć do Sprzęt